Kringloop de Oude School is een zelfstandige maatschappelijke onderneming die zorg draagt voor een milieubewust hergebruik van goederen en materialen. Daarbij is sociale betrokkenheid voor ons erg belangrijk en kernmerkend voor Kringloop de oude school.

Zo scheppen wij  diverse mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen bij kringloop de oude school werkervaring en vaardigheden verwerven die waardevol zijn voor een terugkeer op de arbeidsmarkt. Zo werken wij nauw samen met betrokken gemeentes en de organisatie Compleet mensenwerk.
(compleet-mensenwerk.nl)

Uw aangeleverde goederen vinden niet alleen hun weg naar nieuwe eigenaren, waarmee we hergebruik bevorderen, maar ook kunnen stichtingen en minderbedeelden rekenen op onze steun.

Kringloop de Oude School steunt de voedselbank in Beuningen en Wijchen . "Kringloop de Oude School heeft in de hoek van het voormalige Boerenbond-pand een magazijn ingericht voor de voedselbank. Er staan 3 grote vrieskisten, koelkasten en hoge tafels. "Echt top. Dit hadden we nodig”, zegt coördinator Willeke Peters
(bron: "de Gelderlander")

Ook steunen wij stichting Semmy. Waarom Stichting Semmy? In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 125 kinderen te maken met een hersentumor. Circa 15% van de hersentumoren bij kinderen is een hersenstamtumor (DIPG/ponsglioom). Dit zijn ongeveer 18 gevallen per jaar. De overlevingskans bij een hersenstamtumor is vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Stichting Semmy financiert het VUmc onderzoek VONK-SEMMY.

Daarom steunen wij met uw aankoop deze belangrijke stichting.
Kringloop de Oude School steunt goede doelen
Vestiging Beuningen
© 2015 Kringloop de oude school
Volg Stichting Semmy
Vestiging Beneden-Leeuwen
Vestiging Beneden-Leeuwen
Vestiging Druten
Like ons on Facebook
Like ons op Facebook
Kringloop De oude school


Telefoon: 06-46632820
Email:     info@kringloopdeoudeschool.nl
Openingstijden:

Winkels:
Di - Wo - Do - Vr - Za 10:00 uur - 17:00

Inname:
Di - Wo - Do - Vr - Za 10:00 uur - 17:00

Zaterdag: Milieustraat Druten
Winkels:

Druten: Horst 3

Beneden-Leeuwen, Brouwersstraat 36

Beuningen: Kerkplein 3
SAMEN NAAR EEN DUURZAME ARBEIDSMARKT

GEMEENTE:
NEDER-BETUWE, NEERIJNEN, TIEL, WEST MAAS EN WAAL
Met ruim 3000 vierkante meter, de grootste van Maas & Waal


Openingstijden: Di - Wo - Do - Vr - Za   10:00 - 17:00 uur. (Koopzondag)